Stiglo nas je ono godišnje doba kad se najveći deo društvenog života odvija na sedeljkama. Tako me je zadesilo da uz dobru etničku kuhinju i pristojno vino ležerno ćaskam sa prijateljima o svačemu, pa dođosmo i na belosvetsku nestabilnost, cirkuski karakter politike, neizvesnu budućnost… Piše:… Pročitaj više »

BANJALUKA – Vrijednost građevinskih radova realizovanih prošle godine u RS smanjena je za 4,7 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Podaci Zavoda za statistiku RS pokazuju da je pad bio posebno izražen u posljednja tri mjeseca prošle godine u kojem je vrijednost obavljenih radova smanjena… Pročitaj više »

SARAJEVO – U organizaciji Centralne harmonizacijske jedinice Ministarstva finansija i trezora BiH u Sarajevu je održana radionica na kojoj su revizorima Kancelarije za reviziju institucija BiH predstavljeni dosadašnji rezultati uspostavljanja sistema finansijskog upravljanja i kontrole u zajedničkim institucijama BiH. Održana radionica rezultat je dogovora rukovodstava… Pročitaj više »

TESLIĆ – Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović rekao je danas u Tesliću da povećanja penzije u Republici Srpskoj neće biti do druge polovine godine i da se, do konačnog stava Vlade o iznosu, traže međusobno prihvatljivi modaliteti. Nakon sjednice Upravnog odbora… Pročitaj više »