Udruženje ekonomista RS – SWOT poklonilo je 25 knjiga za najbolje učenike Ekonomske škole u Banjaluci. Saša Grabovac, izvršni direktor Udruženja ekonomista RS – SWOT, je prilikom uručenja knjiga izrazio zadovoljstvo što već treću godinu za redom podržavaju uspjeh budućih ekonomista.Uz pomoć Hypo Alpe Adria banke najboljih učenicima osigurali smo 25 knjiga. Ovo je svojevrstan podstrek svim onim koji su marljivi ali i poruka da se njihov trud i zalaganje prate i nagrađuju”, dodao je Grabovac.

Dijana Bojić, učenik generacije banjalučke Ekonomske škole, je za postignuti uspjeh nagrađena i lap topom od firme "PC Max". Ona je na upriličenoj svečanosti povodom dodjele diploma maturantima 80. generacije Ekonomske škole rekla da joj je to podstrek da nastavi marljivo da radi i na Ekonomskom fakultetu koji planira da upiše. 

Direktor Ekonomske škole Predrag Damjanović istakao je da je ponosan na rezultate učenika ove ustanove.

“Priznanja koja su naši učenici donosili sa svih strana tokom svih 80 godina su dokaz da se u u našoj školi uvijek vrednovalo učenje i znanje. Posmatrajući uspjehe naših đaka proteklih decenija možemo s pravom reći da je ovo jedna od najboljih generacija koje su pohađale ovu školu. Podaci govore da imamo 45 odličnih učenika a njih 25 ima iz svih predmeta najviše ocjene što jasno ukazuje na njihov potencijal”, istakao je Damjanović.

GALERIJA

Izvor