BRČKO – U okviru 77. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, stručna Komisija za ocjenjivanje kvaliteta brašna je dodijelila tri Zlatne medalje AGRAGOLD brašnu i to za: TIP 500, TIP 400 meko i TIP 400 oštro.

Agragold distribucija, dio Studen Grupe iz Beča, koja u svom sastavu ima jedinu fabriku za proizvodnju jestivog ulja u BiH, Bimal d.d. Brčko, kao i jedinu šećeranu, Studen-Agrana Rafineriju šećera, a od prošle godine i brčanski Žitopromet, svojim vjernim potrošačima plasira najkvalitetnije proizvode koji iz godine u godinu dobijaju šampionsku reputaciju kvaliteta.

Premium robne marke ove poslovne grupacije kao što su Bimal suncokretovo ulje i Agragoldšećer i ulje, su već poznate lojalnim potrošačima na domaćem i regionalnom tržištu, a sada je ovaj portfolio upotpunjen i sa najkvalitetnijim brašnom za koje je i zvanično dobijena potvrda od stručne Komisije za ocjenjivanje kvaliteta brašna na ovogodišnjem Novosadskom sajmu.

 „Još jednom smo dobili potvrdu da je naše usmjerenje, da kvalitet naših proizvoda bude na prvom mjestu, ispravno. Veoma smo zadovoljni što se taj kvalitet prepoznaje iz godine u godinu od strane stručne zajednice u prehrambenoj industriji, ali takođe od strane naših potrošača čije je zdravlje i kvalitetna ishrana za nas uvijek – priroret broj 1!“ izjavila je po preuzimanju trostruke Zlatne medalje za kvalitet ispred Agragold distribucije, Nataša Pucar.

Izvor Agencije