BIJELJINA  – Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ predstaviće svoje proizvode, među kojima i pištolj “vampir” na jubilarnom, 10. Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme “Partner 2021”, koji sutra počinje u Beogradu.
Na sajmu, na kojem će učestvovati brojni renomirani proizvođači naoružanja i vojne opreme iz regiona i svijeta, TRB će predstaviti multifunkcionalno oklopno vozilo “despot”, poluautomatski pištolj “RS devet vampir”, upaljače za vojnu namjenu, kao i niz usluga koje pruža, saopšteno je iz ove kompanije.
“Atraktivnim prezentacijama, vrhunski dizajniranim izložbenim prostorom, ali prije svega kvalitetnim, usavršenim proizvodima potvrdićemo konstantno prisustvo na svim značajnim izložbama naoružanja i vojne opreme, stvarajući mogućnost za nove poslovne kontakte i saradnju”, napomenuli su iz TRB-a.
Iz ove kompanije su podsjetili da je iza njih Sajam “Ideks” /IDEX/ u Abu Dabiju, krajem novembra ih očekuje “Edeks” /EDEX/ u Kairu, te ukazali da je Sajam u Beogradu idealna prilika da njihove proizvode, osim poslovnih partnera i državnih vojnih delegacija, pogledaju i građani iz Republike Srpske, BiH, Srbije i regiona.
“Pozivamo sve zainteresovane da u Hali četiri posjete štand TRB-a 4013, posljednjeg sajamskog dana, u četvrtak, 14. oktobra, koji će biti otvoren za građanstvo i razgledaju `despota`, `vampira`, fotografišu se i iz prve ruke saznaju sve o karakteristikama naših proizvoda i usluga koje pružamo”, poručili su iz TRB-a.
Deseti sajam naoružanja i vojne opreme “Partner” biće održan u halama jedan i četiri i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, na površini od oko 26.000 metara kvadratnih izložbenog prostora.
Sajam će biti održan do četvrtka, 14. oktobra. (Srna)