BANJALUKA – U Banjaluci je danas svečano otvorena i osveštana filijala Pavlović International banke.

Slobodan Pavlović, vlasnik kompanije “Pavlović”, rekao je da je veoma srećan što će ova banka od danas imati filijalu i u Banjaluci.    

“Otvaranjem novih biznisa i novih radnih mjesta mi tako gradimo budućnost za mlade i izgradujemo mlade za budućnost”, naglasio je Pavlović, zaključujući da je ovo mala banka, ali važan korak u razvoju RS i BiH.        

Generalni direktor Pavlović International banke Petar Lazić rekao je novinarima da je novootvorena filijala univerzalnog tipa sa svim vrstama bankarskih usluga, te da je strateško opredjeljenje banke okretanje prema malim klijentima, malim biznisima i građanima.

On je naveo da će filijala, koja je otvorena u Ulici kralja Petra Prvog Karadordevića, u početku imati tri do četiri kreditna referenta.

Lazić je najavio da ova banka planira otvaranje filijala u Gradišci, Laktašima, Prnjavoru i Prijedoru.

Osveštenje banke obavili su sveštenici banjalucke eparhije, dok su svečanu vrpcu zajednički presjekli Slobodan Pavlović i savjetnik premijera RS za investiciono-razvojne programe Savo Loncar.

Svečanom otvaranju banke prisustvovali su predstavnici Privredne komore RS, bankari, zamjenik gradonačelnika Banjaluke Jasmin Komic i direktor preduzeća “Putevi RS” Mladen Lazendić.

Izvor Agencije