JAHORINA – Ljetna sezona na Jahorini počeće 27. juna kada će svi posjetioci moći da uživaju u besplatnim sadržajima, a za građane Republike Srpske i Federacije BiH obezbijeđen je popust 50 odsto na sve sadržaje tokom trajanja sezone, izjavio je direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić.

Ljevnaić je na konferenciji za novinare rekao da je Jahorina planina koja nudi najveći broj ljetnjih atrakcija od najdužeg boba na šinama u Jugoistočnoj Evropi, adrenalinskog parka, ziplajna, vožnje žičarom sa prelijepim panoramskim pogledom, adrenalinskog parka, sve osmišljeno kako bi zadovoljili potrebe različitih generacija.

“Otvaramo naš Olimp bar i atrakcije na jezeru, kao i brojne druge aktivnosti na vrhu planine. Jahorina nudi za svakoga po nešto, a ove godine otvorićemo novu atrakciju smještenu na platou Poljice – trampolinu prilagođenu i atraktivnu za djecu i odrasle. Tu su i tereni za košarku, fudbal, organizovaćemo veliki broj kampova”, istakao je Ljevnaić i dodao da će imati najposjećeniju sezonu.

Prema njegovim riječima, ove godine slave 10. jubilarno izdanje “Jahorina ultra trejla” na kojem se do sada prijavilo 5.000 učesnika iz svih dijelova svijeta, a glavna nagrada je automobil za mušku i žensku konkurenciju. (Srna, Foto internet)