JAHORINA – Broj skijaša na Jahorini u dosadašnjem dijelu sezone veći je za 36 odsto u odnosu na isti period prošle godine, saopšteno je iz Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina”.
Protekli vikend bio je najposjećeniji do sada, na Jahorini je skijalo i boravilo gotovo 20.000 posjetilaca.

Milioniti skijaš ove sezone registrovan je 73. skijaškog dana – sedmogodišnja Milena Đukanović koja je kao nagradu dobila vaučer za skijanje i kacigu, koja je svoje prve skijaške korake načinila baš na Jahorini prošle godine.

U OC “Jahorina” ovaj porast posjetilaca smatraju velikim uspjehom posebno kada se uzme u obzir opadajući trend broja skijaša u cijelom svijetu.

Na Jahorini je skijašima i borderima trenutno na raspolaganju svih sedam instalacija, 40 kilometara staza i tri poligona za obuku.

Savršeni uslovi za skijanje najavljeni su i do kraja februara, dok se sljedećih pet dana, prema meteorološkoj prognozi, svaki dan očekuju snježne padavine koje će dodatno poboljšati uslove za skijanje.

OC “Jahorina” pripremio je za naredni period i brojne manifestacije poput humanitarne trke “Podrži život” koja će na stazi Poljice biti održana 24. februara u 11.30 časova.  (Srna)kisty4makiyazhкосметикиmellannetКак определить цвет зубовwordstat.yandex.uaролеты день ночь купить украина