BANJALUKA – Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće kompletnu turističku ponudu sa akcentom na banjski turizam i aktivni odmor  u Republici Srpskoj  i ove godine na 25. Međunarodnom sajmu turizma u Tel Avivu, koji se održava u periodu od 12.-13.02.2019. godine.

Na ovogodišnjem sajmu turizma u Tel Avivu TORS će samostalno izlagati na izložbenom prostoru, a turističku ponudu tom prilikom će predstaviti i Turistička organizacija Trebinje sa kompletnom ponudom, ali i akcentom na Grad Sunca kao i hercegovačku kuću.

Na štandu TORS-a biće prisutni i predstavnici Ministarstva trgovine i turizma, ministar trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske Dragica Kovač.

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske podržalo je predstavljanje turističke ponude Republike Srpske na ovom prestižnom sajmu turizma, uz logističku podršku Predstavništva Republike Srpske u Izraelu. (Swot)программа для взламывания страниц в одноклассникахлинкбилдингмедиааналитикловля хищникаделла грузst. petersburg russia tours