BRATUNAC – Nakon djelimične stabilizacije svjetskog tržišta, od 29. novembra do 2. decembra odžava se jedna od najvažnijih manifestacija na svјetskom nivou u namјenskoj industriji  – Sajam EDEX u Kairu.

Na sajmu će učestvovati  više od 400 izlagača i biće predstavljena najsavremenija dostignuća iz ove oblasti.

“Tehnički remont Bratunac /TRB/ na ovom sajmu predstaviće cijeli svoj proizvodni program, sa fokusom na  multifunkcionalno vozilo “Despot”,  što će biti i prva zvanična promocija „Despota“ van granica Republike Srpske, odnosno BiH  i Srbije”, saopšteno je iz te kompanije.

U Kairu će biti predstavljeni i poluautomatski pištolj „RS 9 Vampir“, upaljači za vojnu namjenu, kao i niz usluga koe pružaju.

Egipat predstavlja veoma važno tržište za TRB koji u toj zemlji već nekoliko godina posluje i ima više realizovanih ugovora, a sa ciljem unapređenja i proširenja postojeće, nove poslovne saradnje i mreže klijenata.

“Ovaj sajam je treći nastup TRB-a na svjetskom nivou tokom 2021. godine, zahvaljujući kojima smo postigli veoma prepoznatljiv imidž i pozicionirali se na svjetskoj mapi. TRB će na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji predstaviti svoje proizvode i usluge na prostoru od 170 metara kvadratnih”, dodaju u saopštenju.